AVUSTRALYA 27 MAYIS

MELBOURNE – SYDNEY

AVUSTRALYA TURU

27 MAYIS – 05 HAZİRAN

 

27 Mayıs

Atatürk Hava alanı dış hatlar terminali Singapore Hava Yolları –Rotary kontuarında buluşma.  Bilet ve bagaj işlemlerinden sonra  SQ391  sefer sayılı uçuş ile saat  13.30’da Singapore’a uçuş. Geceleme uçakta.

28 Mayıs

 

Sabah yerel saat ile 05.05’de varışınızı takiben  Singapore Hava Yolları SQ 207 seferi ile saat  07.45  ‘de Avustralya – Melbourne’a hareket. Yerel saat ile 17.05’de varışınızı takiben , vize ve bagaj işlemlerinden sonra, 5* otelinize transfer. Odalara yerleşme. Geceleme otelinizde.

 

29 Mayıs

Sabah kahvaltısı. Serbest zaman. Dileyen konuklarımıza opsiyonel olarak alabilecekleri Vahşi Yaşam Turu… Bildiğiniz gibi Avustralya kıtası birbirinden farklı hayvan türüne ev sahipliği yapmakta. Phillipe Island’da yapacağımız turumuzda sadece bu kıtaya özgü hayvanları görecek,fotoğraf çektireceksiniz. Öğleden sonra Melbourne dönüş. Serbest zaman. Akşam yemeği opsiyonları. Geceleme

 

30 Mayıs

Sabah kahvaltısı. Opsiyonel tam günlük  Mornington Yarım Adası Turu. Merricks North üzerinden Tanglewood’a varışınız. Yarım adanın tur programında duracağımız farklı alanlarda Chardonnay , Pinot Noir ve Cabernet Sauvignon şaraplarından tadım yapabilirsiniz. Yeşil alanları, tarihi yerleri ve özellikle Melbourne ve Phillipe Bay’i panoromik izleyebilir, okyanusun serin sularına ayaklarınızı sokabilirsiniz. Akşamüzeri tur bitimi otel’e dönüş. Serbest zaman. Akşam opsiyonel yemek ve geceleme.

31 Mayıs

Erken sabah kahvaltısı. Odalarımızın boşaltılması ve otelimizden hareket ve Melbourne şehir turu. Turumuz sırasında St.Paul Katedrali, Kraliyet Sergi Binaları,Ozgurluk Meydanı,Botanik Bahçeleri,Fitzroy Bahçeleri,Southbank, Grand Prix Pisti, Princess ve Regent Tiyatroları görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi hava alanına transfer ve Melbourne – Sydney uçuşu.  Sydney hava alanında karşılanmanız ve 5* Intercontinental Hotel’e transfer. Odanıza yerleşme. Serbest zaman. Geceleme

01 Haziran

Sabah kahvaltısı. Konvansiyon Açılış Programı. Öğleden sonra tüm dünyada kanguruları ve geniş toprakları ile tanınan, muhteşem güzellikteki doğal limanı ile Avustralya'nın en önemli endüstri ve ticaret merkezi olan güzel kenti geziyoruz. Darling Limanı, Opera Binası, Harbour Bridge ve Sydney gece yaşamının önemli bölgesi olan Kings Cross, Bondi Plajı ile teraslı koloniyel evlerin bulunduğu Paddington bölgesini göreceğiz. Sehir turu sonrasında serbest zaman. Aksam yemeği opsiyonları. Geceleme

02 Haziran

Sabah kahvaltısı. Konvansiyon programı. Dileyen konuklarımıza opsiyonel olarak hazırlanacak  “BLUE MOUNTAIN” turu  Akşam opsiyonel yemek programı.

03 Haziran

Sabah kahvaltısı. Konvansiyon programı. Dileyen misafirlerimize opsiyonel olarak sunulacak olan Sydney Tekne Tu        ru… Şehri sular üzerinden keşfetmeniz ve harika fotoğraf kareleri için bulunmaz bir tur… Aksam opsiyonel yemek programı. 

04 Haziran

Sabah kahvaltısı. Uluslar arası Rotary Konvansiyonu Kapanış programı. Odalarınızın boşaltılması sonrasında hava alanına transfer ve Singapore Hava Yolları SQ 242 seferi ile saat  17,10’da Singapore’a uçuş. Yerel saat ile 00.10’da varışınız sonrasında verilecek kısa bekleme zamanında alışveriş yapabilir yada rüya gibi bir masaj terapisi ile gece yolculuguna hazırlanabilirsiniz. Gece saat 01.40’da Singapore - Istanbul uçuşunuz.

05 Haziran

Sabah yerel saat ile 07.05’de Atatürk Hava Alanına varış 

 

İki Kişilik odada Kişibaşı (Havalimanı Vergileri Dahil) :   2295-€

Dileyen konuklarımız uçuşlarını miller ile almak isterlerse kişi başı 1100-€ indirim yapılacaktır.

 

FİYATLARA DAHİL OLAN SERVİSLER :

·         Singapore havayolları ile İstanbul / Singapore / Melbourne,  Sydney / Singapore / İstanbul  uçuşları, Melbourne / Sydney, uçuşu

·         Tüm havalimanı vergileri

·         Tüm hava alanı-otel-hava alanı transferleri

·         Her iki şehirde de müze girişleri hariç panoromik şehir turları

·         Türkçe rehberlik

·         5* otellerde konaklama  (MELBOURNE GRAND HOTEL veya benzeri  / SYDNEY -INTERCONTINENTAL)

·         Sabah kahvaltıları

·         Ücretsiz konvansiyon merkezi transferleri

·         Zorunlu TÜRSAB Seyahat Sağlık Sigortası

 

FİYATLARA DAHİL OLMAYAN SERVİSLER :

·         Vize ücretleri

·         Tüm Şahsi harcamalar

·         Öğlen ve Akşam Yemkleri

·         Konvansiyon kayıt ücretleri

·         Opsiyonel turlar

 

 DILERSENIZ FARK ODEYEREK DONUSUNUZDE SINGAPORE'DA GECELEME YAPABILIRSINIZ. (UCUS MUSAITLILIĞINE GORE TEYID EDILMEKTEDIR)

 

 

HALASKARGAZI CADDESI FEZA APT 181/1 SISLI - ISTANBUL

0 212 3688018    0 212 2910458

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GASTRONOMI

 

Halaskargazi Caddesi No: 158/89 Sisli - Istanbul

+90 212 368 80 10 / 924 84 24

info@chocolate-tour.com

E-bültenimize üye olun